Affald i naturen – NEJ TAK

Karup Orienteringsklub vil gerne bidrage til at holde skov og natur fri for affald, så vi med fornøjelse og glæde kan dyrke vores sport uden at skulle græmmes over affaldssvinene. Derfor har klubben meldt sig til at samle affald på en rute i Kongenshus Mindepark. Det foregår den 12. september kl. 10:00. Vi mødes ved udsigtstårnet i mindeparken.

Der er tale om en 7,9 km rute i mindeparken, som vi opdeler i mindre stykker. Du/I skal blot have passende påklædning på til vejret og en vandretur. Alt nødvendigt udstyr til opgaven udleveres når vi mødes. Klubben er vært ved mad og drikke, når vi er færdige ved middagstid forhåbentlig.
Tilmeld dig/jer til Kai Hesselberg ved at skrive i kommentarfeltet nederst på siden her. Oplys antal voksne og børn.

Organisationen Ren Natur står bag affaldsindsamlingen i samarbejde med landets kommuner. Ren Natur har tilrettelagt alle ruter. Hver forening eller klub kan vælge én rute og modtage en støtte på 3.000 kr. for sin affaldsindsamling.
Du kan læse mere om Ren Natur her.

2 Kommentarer on “Affald i naturen – NEJ TAK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *