Find-vej-i skovene omkring Karup

Sjovere motion i det fri!

‘Find vej i Danmark’ er et sundt og gratis tilbud om en anderledes tur i skoven.

Download et kort her fra siden, print det ud – og så er det på jagt efter poster. Der er ruteforslag i forkellige længder og sværhedsgrader, og du bestemmer selv tempoet. ‘Find vej i Danmark’ er med andre ord både for hurtigløbere, stavgængere og familier med klapvogn.

Husk at du også kan bruge dit GPS-ur eller din telefon til at spore dit løb, og derefter uploade det til O-Track og gense din faktiske rute igennem skoven og hvor du måske valgte den forkerte vej. Se hvordan du kommer i gang med O-Track længere nede.

Du kan også bruge en O-Track app på mobilen til at vise, hvor du er i skoven og som kan guide dig vej til posterne. Se nærmere nedenfor.


Sjørup Plantage


Stendal Plantage


Ulvedal Plantage


Kom i gang med O-Track

O-Track er en service på nettet, som kan nås både fra mobiltelefoner, tablets og PC via hjemmesiden www.o-track.dk. Her finder du også al den hjælp du har behov for til at komme i gang. Desuden kan du downloade en O-Track app til din mobil og dermed få hjælp til at finde Find-vej-i posterne samt mange andre spændende funktioner.

O-Track servicen på nettet

O-Track er en service på nettet, som gør orientering sjovere for både begyndere og erfarne orienteringsløbere. Man kan bruge enten sit GPS-ur eller sin mobiltelefon til at tracke sit løb, uploade sit track til O-Track og derefter gense kort og bane med sit eget track og sammenligne og dele vejvalg og stræktider med andre løbere. Kom i gang med O-Track her

O-Track appen

Appen har funktioner, der gør den særlig relevant for nye i orienteringssporten. Man finder let den nærmeste Find vej-i tur og vælger en rute/bane, der passer til ens niveau. Herefter finder man vej ved hjælp af kortet, der vises med poster direkte på telefonskærmen. Når posten er fundet, kan dens bogstavkode indtastes, og appen giver en melding om koden er korrekt.

Det er også muligt at få vist sin position med en rød prik undervejs, så man aldrig farer vild og får en dårlig oplevelse til at begynde med. Bagefter er det nemt at få vist alle spor fra den pågældende rute/bane og sammenligne sine vejvalg. Du kan downloade appen øverst på siden www.o-track.dk

God førnøjelse med O-Track


Find-vej-i resten af Danmark

På dette link finder du en lang række steder i Danmark, hvor der er sjove og spændende ruter at give sig i kast med.