Træningsløb

Onsdagsløb april – september


Onsdagsløbene er et samarbejde mellem Viborg OK, Karup OK og Skive AMOK – også kaldet ViKaSki-samarbejdet. Løbene foregår på skift i og omkring Viborg, Karup og Skive alle onsdage i sommerhalvåret. Alle løbene inklusive startsted finder du i oversigten Klubaktiviteter her på siden.

Vi tilstræber tidtagning og resultatlister på alle løb. Man kan løbe i tidsrummet 10:00 til 20:00 og benytte MapRun som tidtagning. Eller man kan benytte EMIT og løbe i tidsrummet 17:30 til 20:00, hvor starten/tidtagningen er bemandet.

Der er tilmelding for alle. Ved tilmeldingen downloader man samtidigt et kort. Tilmeldingen/registreringen tilgodeser behovet for en deltagerliste og eventuel smitteopsporing eller i værste fald eftersøgning.

TILMELDING (og download af kort)
(Brugervejledning)

Du skal selv sørge for at overholde coronarestriktionerne.
Onsdagsløbene er uploadet til O-track og MapRun.


RESULTATLISTE

Spørgsmål vedr. onsdagsløbene kan rettes til Kai Hesselberg tlf.: 3023 3278 eller kommentarfeltet nedenfor.

MapRun – hvad er det?
Det er en app til din mobiltelefon og/eller Garmin ur. MapRun appen giver mulighed for at downloade den bane du ønsker at løbe. Du løber efter det normale O-kort og hver gang du passerer en post indenfor ca. 5-10 meter registrerer MapRun appen posten vha. din GPS position og kvitterer med lyd/vibration. Når du kommer i mål har du således en kontrol på, at du har “klippet” alle poster i rigtig rækkefølge og med tidsstempel – akkurat som med EMIT – uden fysisk berøring af poster. I MapRun kan du se dine “klip” og du kan sammenligne dit vejvalg og tider med andre akkurat som i O-track. Det giver desuden mulighed for at lave pålidelige resultatlister, som vi kender fra EMIT.

Vil du bruge MapRun6 applikationen på din telefon finder du dagens kortfiler under menupunktet “Select Event” Denmark>Karup>Onsdagsløb og trykker på den ønskede bane, hvorefter kortet downloades og du returnerer automatisk til menuen.
Derefter trykker du på “Go to Start” hvorefter kortet vises med din aktuelle placering. Gå til startposten. Så snart du hører et beep er dit løb startet, startposten skifter farve til grøn. Samtidig forsvinder prikken med din aktuelle placering samt dit spor og du må selv orientere dig. Du kan stadig se kort og poster på telefonen. Når du “klipper” en post får du en beep tone og posten skifter til grøn. Når du til sidst “klipper” målposten stopper tiden og du kan se dit spor og analysere dit løb. Dit løb bliver automatisk uploadet til MapRun.

Kom i gang med MapRun
Viborg OK har også en rækker vejledninger mm. her

Poster er udsat i tidsrummet 10:00 – 20:00
Bemandet start/registrering 17:30 – 20:00

Startgebyr:
Gratis for medlemmer af en orienteringsklub.
Alle andre 30 kr. (MobilePay 40710)

Til banelæggeren for onsdagstræning:
Bane 1 Svær 7-9 km
Bane 2 Svær 5-6 km
Bane 3 Svær 3,5 til 5 km
Bane 4 Mellemsvær 3-5 km
Bane 5 Begynder/let 2-3 km

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *