Onsdagsløb 31. marts til 8. september

Med sommertiden kommer ViKaSki-løbene traditionen tro. Løbene er et samarbejde mellem Viborg OK, Karup OK og Skive AMOK. Løbene foregår i og omkring Viborg, Karup og Skive alle onsdage i sommerhalvåret. Du finder link til de enkelte løb i kalenderoversigten her på siden.
Vi er dog stadig underlagt coronarestriktioner og derfor er der ikke officiel tidtagning og resultatlister. Til gengæld tilstræber vi, at der kan løbes hele dagen fra kl. 10 til 20.

Du skal selv printe kort og sørge for at overholde alle coronarestriktioner.
Onsdagsløbene er uploadet til O-track og MapRun.

Kort til Karup Ådal onsdag 16. juni
Bane 1, svær, 7,4 km (0 downloads)
Bane 2, svær, 5,8 km (0 downloads)
Bane 3, svær, 3,9 km (1 download)
Bane 4, mellemsvær, 3,6 km (0 downloads)
Bane 5, begynder/let, 2,0 km (0 downloads)
Bemærk, at der er mange flåter i området, så tjek dig grundigt efter løb!

Startsted
Tilmelding her
Se startliste her

Vil du bruge MapRun6 applikationen på din telefon finder du dagens kortfiler under menupunktet “Select Event” Denmark>Karup>Onsdagsløb og trykker på den ønskede bane, hvorefter kortet downloades og du returnerer automatisk til menuen.
Derefter trykker du på “Go to Start” hvorefter kortet vises med din aktuelle placering. Gå til startposten. Så snart du hører et beep er dit løb startet, startposten skifter farve til grøn. Samtidig forsvinder prikken med din aktuelle placering samt dit spor og du må selv orientere dig. Du kan stadig se kort og poster på telefonen. Når du “klipper” en post får du en beep tone og posten skifter til grøn. Når du til sidst “klipper” målposten stopper tiden og du kan se dit spor og analysere dit løb. Dit løb bliver automatisk uploadet til MapRun.

Se resultatliste fra MapRun her
Link til O-Track

TILMELDING
I år prøver vi et tiltag med tilmelding til løbene. Det er hovedsagelig for at få overblik over hvem og hvor mange der benytter vores løb samt at give løbere mulighed for at se hvem andre der løber. Du tilmelder dig via linket “Tilmelding” lige under aktivitetsoversigten. Her kan du også se “Startlisten”. Står du for afvikling af løbet (når det igen er aktuelt) kan du downloade Startlisten til brug ved startstedet.
Det vil være en stor hjælp om du benytter tilmeldingen.

MapRun – hvad er det?
Desuden tilbyder vi endnu et tiltag vedrørende tidtagning nu da vi ikke kan benytte EMIT. Det er en app til din mobiltelefon og/eller Garmin ur. MapRun appen giver mulighed for at downloade den bane du ønsker at løbe. Du løber efter det normale O-kort og hver gang du passerer en post indenfor ca. 5-10 meter registrerer MapRun appen posten vha. din GPS position og kvitterer med lyd/vibration. Når du kommer i mål har du således en kontrol på, at du har “klippet” alle poster i rigtig rækkefølge og med tidsstempel – akkurat som med EMIT – uden fysisk berøring af poster. I MapRun kan du se dine “klip” og du kan sammenligne dit vejvalg og tider med andre akkurat som i O-track. Det giver desuden mulighed for at lave pålidelige resultatlister, som vi kender fra EMIT.
I princippet behøver der ikke at være udsat fysiske poster, men der vil selvfølgelig være postskærme til markering af posten.

Kom i gang med MapRun
Viborg OK har også en rækker vejledninger mm. her

Starttid:
Coronaløb 10.00 – 18.30
Normalt 18.00 – 18.30, – Postindsamling fra 20.00

Startgebyr:
Gratis for medlemmer af VIKASKI klubberne.
Alle andre 30 kr. (MobilePay 40710)

Til banelæggeren for onsdagstræning:
Bane 1 Svær 7-9 km
Bane 2 Svær 5-6 km
Bane 3 Svær 3,5 til 5 km
Bane 4 Mellemsvær 3-5 km
Bane 5 Begynder/let 2-3 km