Motionstilbud til hele familien søndag d. 1. november

I disse coronatider er der mange, der har fået mere lyst til at komme ud i naturen med hele familien. Karup Orienteringsklub har derfor lavet et tilbud til børnefamilier, som giver en nem introduktion til orienteringssportens mange glæder.

Første aktivitet finder sted søndag den 23. august fra kl. 10-12 ved Alhedehallerne i Frederiks og herefter samme tid og sted den 6. og 20. september, 4. og 18. oktober og sidste gang 1. november. Her vil der være aktiviteter i form af leg og opgaver for de mindre børn og en orienteringsbane for de større, som måske kan give lyst til at prøve rigtigt orienteringsløb i skoven.
I skal blot møde på parkeringspladsen foran Alhedehallen i motionspåklædning tilpasset vejret.

Efter aktiviteten serverer orienteringsklubben gratis pølser og drikke, så man kan også spare frokosten ved at deltage☺

Vi sørger for at COVID-19 forholdsreglerne overholdes.

Vi glæder os sådan til at se jer !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *