Mindeord for Ove Pedersen

Æresmedlem og tidligere kasserer Ove Pedersen er gået bort. Ove har været med i Karup orienteringsklub siden FEB 1981 – stort set i hele klubbens levetid, idet klubben blev startet i NOV 1980.

Ove var aktiv på mange fronter i klubben. Altid hjælpsom når der skulle arrangeres stævner og træningsløb. Når Gunhild stod for arrangementer i motionsafdelingen, var han også der en god og stabil hjælper. Og man kunne være sikker på at opgaverne blev løst til alles tilfredshed.

Når man kigger i pokalskabet, er man heller ikke i tvivl om, at Ove var en dygtig O-løber. Hans navn figurerer på mange af klubmesterskabspokalerne, ligesom han også var garant for at hente mange point hjem til klubben, når han deltog i divisionsmatcherne.

Som kasserer havde han altid styr på klubbens finanser og alt det der nu hører sig med til den funktion.

I 2015 blev Ove fortjent udnævnt til æresmedlem i klubben. Jeg er sikker på, at han var stolt over at få denne udnævnelse.

Her i de sidste år så vi desværre ikke meget til Ove, da sygdom tvang ham væk fra sporten. Vores tanker går til Gunhild, som har været en utrolig stor støtte for Ove gennem alle tider.

Ære være Oves minde.

Carsten Helligsø
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *