Slå katten af tønden i orienteringsklubben

LØRDAG DEN 18. FEBRUAR 2023 KL. 13.00-16.00 VED KLUBHUSET.

Børnenes løb afvikles som et vendespilsløb. Man har en spilleplade med en masse billeder på. Man vender et billede og skal så ud i det nærliggende terræn og finde et billede mangen til. Når det er fundet klipper man i sin spilleplade. Tilbage til udgangspunktet og slå til tønden, vende et nyt billede og sådan forsætter vi til katten er slået af tønden.

De større børn og voksne løber O-løb udformet som stjerneløb. Man har et klippekort med postnumre på. Man finder typisk 2 poster, hjem og slå til tønden, ud og finde 2 nye poster osv. indtil katten er befriet.
Man må meget gerne komme udklædt, der er en lille præmie til bedste udklædning til både børn og voksne. Der bliver selvfølgelig også en kattekonge og kattedronning.

Når kattene er befriet serveres der fastelavnsboller mm. i klubhuset.
Af hensyn til indkøb af fastelavnsboller må man meget gerne tilmelde sig senest d. 15-2-2023 til formand@karupok.dk